دانشمندان موفق به یافتن راهی جدید برای مبارزه با سلول‌های بنیادی سرطانی شده‌اند؛ در روش جدید ترکیبی از ویتامین  سی و آنتی‌بیوتیک به بیمار تجویز می‌شود. این روش قادر به از بین بردن تومورها و همچنین کاهش شانس بازگشت دوباره بیماری خواهد بود. دستاورد تحقیق حاضر بر پایه‌ی مطالعات گذشته‌ی همین تیم تحقیقاتی در دانشگاه سالفورد بریتانیا است. در مطالعه‌ی قبلی تأثیر ویتامین سی بر کشتن سلول‌های بنیادی سرطانی به‌وسیله‌ی توقف میتوکندری در  فعالیت‌های سلولی مورد آزمایش قرار گرفت. 

در روش جدید، محققین ویتامین C را با مقداری داکسیسایکلین ترکیب کردند؛ ترکیب ساخته‌شده در تست‌های آزمایشگاهی تا ۱۰۰۰ برابر در مبارزه با سلول‌های بنیادی سرطانی در مقایسه با دیگر داروهای‌ ضد سرطانی موفق‌تر ظاهر شده است. در مرحله‌ی اول، آنتی‌بیوتیک راه تبادل انرژی را در سلول‌های سرطانی می‌گیرد و این سلول‌ها برای بقا تنها محتاج به گلوکوز می‌شوند. در نتیجه سوخت و ساز سلولی به‌سختی صورت می‌گیرد و این حالت برای از بین بردن تعدادی از سلول‌های سرطانی کافی است. با این حال این مرحله به‌تنهایی نمی‌تواند تمامی سلول‌ها را از پای دربیاورد؛ زیرا سلول‌ها به‌طور طبیعی خود را با شرایط جدید وفق می‌دهند، به دنبال منابع تغذیه‌ای جایگزین می‌گردند و در نهایت نسبت به دارو مقاوم می‌شوند.

در مرحله‌ی دوم، ویتامین سی نقش خود را ایفا می‌کند. این ویتامین با گرفتن منابع گلوکوز از سلول‌ها، سوخت‌و‌ساز آن‌ها را مختل می‌کند. فدریکا سوتگیا، از اعضای تیم تحقیقاتی بیان می‌کند:

در مرحله‌ی دوم ویتامین سی نقش بازدارنده را برای گلیکولیز بازی می‌کند. گلیکولیز یا قند‌کافت  مجموعه‌ای از واکنش‌ها است که منبع تأمین سوخت برای میتوکندری به‌حساب می‌آید.

خوشبختانه داکسی‌سایکلین جزو آنتی‌بیوتیک‌های کم‌خطر و ویتامین سی دارای منشأ طبیعی است؛ در نتیجه‌ فرآیند درمان کمترین عوارض جانبی را در بر خواهد داشت. با تمام این تفاسیر، روش جدید تست‌های آزمایشگاهی را پشت سرمی‌گذارد و باید برای تأیید اثربخشی نهایی روش، منتظر تست‌های حیوانی و بالینی ماند. بنابراین لطفا با خواندن این خبر تصمیم به خوددرمانی نگیرید.

این روش مراحل توسعه‌ی خود را طی می‌کند و می‌تواند آينده‌ی درمان بیماری‌های سرطانی را تغییر دهد. سلول‌های بنیادی سرطانی نقش مهمی در بزرگ شدن تومور‌ها، بازگشت دوباره‌ی بیماری و حتی مقاومت بیماری در برابر درمان‌های رایج دارند.

ویژگی‌ اصلی سلول‌های بنیادی توانایی آن‌ها در تبدیل شدن به سلول‌های دیگر است که در بازسازی و ترمیم بافت‌های آسیب‌دیده مؤثر واقع می‌شود. این ویژگی‌ را برای سلول‌های بنیادی سرطانی هم می‌توان در نظر گرفت که در ایجاد و بازسازی تومور‌های سرطانی ایفاگر نقش مهمی هستند. بنابراین حمله با این سلول‌ها، حمله به مرکز فرماندهی سرطان به‌حساب می‌آید.

مرحله‌ی دوم تحقیق شامل شروع آزمایش در بدن حیوانات و آزمایشات بالینی روی بدن انسان‌ها می‌شود. میشل لیسانتی، عضو دیگر تیم تحقیقاتی می‌گوید:

تحقیقات ما نشان می‌دهند که ترکیب ویتامین سی با دیگر داروهای غیر سمی در مبارزه با سرطان بسیار مؤثر است. این نتایج پشتوانه‌ی قوی برای شروع آزمایشات بالینی و توسعه‌ی روش‌های درمانی مؤثرتر برای مبارزه با سرطان و جلوگیری از متاستاز (گسترش سلول‌های سرطانی) به‌حساب می‌آیند.

نتایج این پژوهش علمی در نشریه‌ی Oncotarget به چاپ رسیده است.



تاريخ : سه شنبه 30 خرداد 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

3996.jpg

ناسا اعلام کرد: تلسکوپ "کپلر" 10 سیاره مشابه زمین کشف کرده است.

به نقل از ناسا، اخترشناسان تاکنون 219 سیاره خارج از منظومه شمسی شناسایی کرده‌اند که 10 مورد آن‌ها از لحاظ اندازه و دما مشابه کره زمین است که همین مسئله احتمال وجود حیات در آن‌ها را افزایش می‌دهد.

دانشمندان این سیاره‌ها را در رصدهای تلسکوپ کپلر از 200 هزار ستاره در صورت فلکی سیگنوس شناسایی کردند.

این 10 سیاره در فاصله درستی از ستاره منظومه‌شان قرار دارند که این مسئله احتمال وجود آب روی سطح این سیارات را افزایش می‌دهد. دانشمندان بر این باورند که وجود آب کلیدی‌ترین نشانه برای وجود حیات در یک سیاره خواهد بود.

سوالی که ذهن همگان را به خود درگیر می‌کند این است که آیا ما در این جهان تنها هستیم؟

ماریو پرز مسئول پروژه کپلر می‌گوید: "شاید کپلر به طور غیر مستقیم در حال گوشزد این نکته است که ما تنها نیستیم."

ناسا تلسکوپ فضایی کپلر را برای شناسایی سیاره‌های احتمالی مشابه زمین سال 2009 به فضا پرتاب کرد.

کپلر در طول فعالیت 4 ساله خودش تا کنون 4034 سیاره شامل 2335 سیاره تایید شده و 1699 سیاره تایید نشده یا در حال تایید را شناسایی کرده است.

این عدد می‌تواند نشانگر وجود 50 سیاره مشابه زمین باشد، 50 دنیا همانند دنیای ما!

با توجه به مشاهدات همه تلسکوپ‌ها، دانشمندان تا کنون 3500 سیاره خارج از منظومه شمسی را شناسایی کرده‌اند.

تلسکوپ کپلر توانایی شناسایی ماده تشکیل دهنده سطح سیارات (گاز یا جامد) را دارد.

گروه تحقیقاتی کپلر به این نتیجه رسیده است که سیاراتی با اندازه 1.75 برابر اندازه زمین و کوچکتر غالبا سنگی هستند و سیاراتی که 2 تا 3.5 برابر زمین هستند مثل سیاره نپتون توسط گاز پوشیده شده‌اند.



تاريخ : سه شنبه 30 خرداد 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

هک‌ کردن دستگاه‌ها و لوازم ارتباطی خیلی‌آسانتر از آن چیزی است که فکرش را می‌کنید. متأسفانه عدم آگاهی از قوانین و مقررات فعالیت در فضای مجازی و عدم رعایت ایمنی لازم از جمله مهمترین عوامل این سوء استفاده های اخلاقی، ‌ اجتماعی و اقتصادی بوده است.
گروهی‌ از افراد و شرکت‌ها بر اساس آخرین اطلاعات به دست آمده از پلیس فتا در یک سال گذشته قربانی حملات هکرها شدند. اقداماتی نظیر «هوشیاری در مقابل وای فای عمومی»، «خاموشی شبکه»، «خاموش کردن وای فای»، «استفاده از وی پی ان»، «مراقبت از گذرواژه‌ها»، «اطمینان از قفل» و «عدم استفاده از اپلیکیشن‌هایی که ممکن است خطرناک باشند» از جمله راهکارهای موثر در راستای بیمه شدن در برابر آسیب‌های شبکه ای است.

هوشیاری در مقابل وای فای عمومی

راه‌های آسانی برای جلوگیری از افشای اطلاعات از طریق وای فای عمومی وجود دارد، صحت و درستی آن ‌را بررسی و چک کنید. طراحی یک شبکه وای‌فای قلابی که خیلی شبیه شبکه وای فای اصلی است برای هکرها کار مشکلی نیست. قبل از پذیرش و دریافت هرشبکه وای‌فای بهترین راه برای اطمینان از اصل و یا قلابی بودن آن این‌است که از یک کارمند شرکت خدمات ارائه دهنده اینترنتی سوال کنید.

خاموشی شبکه   

بعد از اتمام استفاده از اینترنت وای فای، تمام خدمات مورد استفاده را قطع کنید و سپس از دستگاه خود بخواهید تا شبکه مورد نظر را از حافظه پاک کند تا نتواند به صورت خودکار به آن متصل شود.

وای فای خود را خاموش کنید

زمانی که از وای‌فای استفاده نمی‌کنید از خاموش بودن آن اطمینان حاصل کنید. این کار از اتصال دستگاه شما به هرگونه شبکه سخت افزاری آن‌هم بصورت خودکار و بدون اطلاع شما جلوگیری می‌کند.

استفاده از وی پی ان

وی‌پی‌ان‌ها به‌ عنوان یک واسطه میان دستگاه شما و سرور ارائه دهنده خدمات اینترنتی عمل می‌کند، و تمام فعالیت‌های شمارا از طریق حلقه‌ کوچک اینترنتی خود که رمزگذاری شده است مسیریابی  و از ورود متجاوزین برای افشای اطلاعات جلوگیری می‌کند چه از طریق موبایل باشد و چه از طریق رایانه و تبلت.

مراقبت از گذرواژه‌ها

تغییر همه‌ گذرواژه‌ها به صورت مرتب و استفاده نکردن از گذرواژه‌های تکراری در چندین دستگاه از اقدامات خوب و مناسبی به شمار می‌رود. همچنین خدماتی وجود دارد که از تایید برنامه دوفاکتوری حمایت می‌کند و به شما اجازه می‌دهد دو سطح از محافظت گذرواژه‌ای را بر روی سرویس‌هایی همچون جیمیل، تویتر و فیس بوک اضافه کنید.

اطمینان از قفل

هیچکس هنگام خروج از منزل درب ورودی را باز نمی گذارد، پس چرا شما شبکه آن لاین خود را بصورت باز رها می‌کنید؟ اگر یک شبکه‌ای امن باشد نماد قفل سبز رنگی در کنار درگاه نشان داده خواهد داشت که نام دیگر آن HTTPS است و کار رمزنگاری داده‌های عبوری از دستگاه شما به سرور اینترنت را انجام می‌دهد. این بدین معناست که هر هکری نمی‌تواند به اطلاعات شخصی شما دست پیدا کند.

اپلیکیشن‌ها ممکن است خطرناک باشند

همیشه مجوز نصب اپلیکیشن‌ها را قبل از نصب و راه‌اندازی بررسی و مطالعه کنید و مطمئن شوید که سراغ اطلاعات غیرضروری و حاشیه‌ای نمی‌روند. بعنوان مثال یک اپلیکیشن ترسیم نباید به سراغ لیست افراد مخاطب و یا اطلاعات شبکه‌ای شما برود.



تاريخ : سه شنبه 30 خرداد 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

هواپیمای بوئینگ

شرکت بوئینگ به دنبال ساخت و عملیاتی‌کردن هواپیماهای مسافربری هایپرسونیک ظرف یک دهه آینده است.

به نقل از دیلی میل، "دنیس مویلنربرگ"، (Dennis Muilenburg) مدیرعامل بوئینگ، قبل از افتتاح نمایشگاه هوایی پاریس (29 خرداد تا 4 تیر) اعلام کرد شرکتش باید مطمئن شود به اندازه کافی مسافر با توان خرید بلیط این هواپیماها و در نتیجه مقرون به صرفه‌ بودن فرآیند ساخت آن‌ها وجود دارد.

وی وعده داد این نوآوری‌ در آینده مردم هر نقطه از دنیا را ظرف حداکثر دو ساعت به نقاط دیگر مرتبط خواهد کرد.

جت‌های هایپرسونیک با سرعت 5 ماخ (3 هزار و 800 مایل یا 6 هزار و 116 کیلومتر در ساعت) حرکت خواهند کرد و قادر خواهند بود در مدت زمان‌ باورنکردنی مسافران را به مقصد برسانند. در حال حاضر، یک پرواز تجاری از نیویورک تا شانگهای حدود 15 ساعت طول می‌کشد، اما این مدت زمان با جت‌های هایپرسونیک به دو ساعت کاهش خواهد یافت.

هواپیمای مسافربری هایپرسونیک بوئینگ در آینده

بوئینگ همچنین اخیرا یک قرارداد نظامی را با "سازمان پروژه های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی"(دارپا) جهت ساخت نمونه بزرگ‌تر هواپیمای فضایی محرمانه X-37b منعقد کرده است. این شرکت از بیان هزینه‌های لازم برای ساخت این سامانه که "فانتوم اکسپرس" (Phantom Express) خوانده می‌شود، امتناع کرده است.

این سامانه به اندازه یک جت تجاری خواهد بود و مانند موشک به آسمان اوج خواهد گرفت؛ چنین فناوری قادر خواهد بود به نقاط فراتر از جو برود و استیج دوم یک موشک و همچنین یک ماهواره را به آنجا ببرد، سپس برگردد و مانند یک هواپیما بر روی باند فرودگاه فرود آید.

انتظار می‌رود این پروژه که XS-1 نام گرفته، در سال 2020 کلید بخورد و مقامات نظامی آمریکا مدعی‌اند هزینه  ارسال محموله به فضا با این روش پایین خواهد بود.

به رغم تردیدهای موجود پیرامون به صرفه‌ بودن ساخت هواپیمای هایپرسونیک و سوپرسونیک از لحاظ تجاری، علاقه زیادی برای راه‌اندازی خطوط هوایی فوق سریع وجود دارد.

در این بین، شرکت "فناوری صوتی" (Boom Technology) واقع در کلرادوی آمریکا، ملاقات‌هایی را با شرکا و مشتریان خود در نمایشگاه هوایی پاریس داشته و گفته می‌شود به دنبال ساخت یک جت سوپرسونیک مجهز به 55 صندلی است. این شرکت امیدوار است این سامانه را به خطوط هوایی بفروشد و ظرف یک دهه آینده خدمات مورد نظر را ارائه دهد.

هواپیمای سوپرسونیک روسیه به نام Tupolev Tu-144

بوئینگ اخیرا از پروژه‌ای برای ساخت هواپیماهای مسافربری پرده برداشته که نیازی به خلبان ندارد و به دنبال آزمایش این فناوری در سال آینده است.

جت لاینرها در حال حاضر قادر به اوج‌گیری، مانوردادن و فرود آمدن با استفاده از رایانه‌های پرواز آنبورد هستند و تعداد خلبان‌های هواپیماهای مسافربری استاندارد طی سال‌های اخیر را از سه مورد به دو نفر کاهش داده‌اند.

به گفته معاون تولید محصولات شرکت بوئینگ به نام "مایک سینت" (Mike Sinnett)، ایده ساخت هواپیماهای مسافربری بدون خلبان شاید دور از ذهن به نظر برسد، اما اساس ساختار  فناوری مورد نیاز برای تحقق بخشیدن به آن در دسترس است.

سینت که خود یک خلبان است، به دنبال آزمایش این فناوری در یک شبیه‌ساز کابین خلبان در تابستان آینده است و اعلام کرده سال آینده در هواپیمایی پرواز خواهد کرد که مجهز به هوش مصنوعی خواهد بود و قادر است به جای خلبان تصمیم بگیرد. با این حال، این هواپیمای خودران باید استانداردهای پرواز در ایالات متحده را بر آورده کند.

مقامات بزرگ‌ترین سازنده هواپیما در دنیا، ادعاهای خود را قبل از نمایشگاه پاریس عنوان کردند.

ناسا هم اخیرا اعلام کرده به دنبال دریافت پروپوزال‌هایی(پیشنهادهایی) از شرکت‌های مختلف جهت تولید هواپیمای ایکس سوپرسونیک خود است و قرار است اوایل سال آینده فراخوان آن را به طور رسمی اعلام کند.

هواپیمایی که مایک سینت آن را در شبیه‌سازی خلبان آزمایش خواهد کرد

هواپیمای سوپرسونیک مسافربری کونکورد که تا سال 2003 فعال بود

سامانه سوپرسونیک ناسا در آینده

 
 

هواپیمای فضایی هایپرسونیک بوئینگ



تاريخ : سه شنبه 30 خرداد 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

جنگنده اف 35

جت جنگنده فوق پیشرفته F-35 قابلیت‌های آکروباتیک خود را در نمایشگاه هوایی پاریس به معرض دید همگان گذاشت.

به گزارش عصرخودرو به نقل از دیلی میل، این سامانه ساخت شرکت لاکهید مارتین است و سال گذشته مدت زمان کوتاهی در نمایشگاه هوایی فارن‌بورو در انگلستان به پرواز در آمد اما دیروز (دوشنبه) در نمایشگاه پاریس توانایی‌های کامل خود را برای نخستین بار به معرض نمایش گذاشت.

این سامانه علاوه بر ارائه نمایش‌های آکروباتیک و حرکات دورانی، قابلیت کندشدن سرعت خود را تا حالت خزیدن هم به نمایش گذاشت.

هشت کشور شرکای این پروژه به شمار می‌آیند که عبارت‌اند از انگلستان، ایتالیا، نروژ، دانمارک، هلند، کانادا  و ترکیه. همچنین گفته می‌شود کشورهای ژاپن و کره جنوبی هم این سامانه را خریده‌اند.

 آلمان، بلژیک و سنگاپور نیز خواستار کسب اطلاعاتی درباره این سیستم شده‌اند و این نخستین گام برای خرید احتمالی جت جنگنده F-35 توسط این کشورها خواهد  بود.

 

نمایشگاه هوایی پاریس بزرگ‌ترین رخداد نمایش صنایع هوایی دنیا به شمار می‌آید که در سال 1990 پایه‌گذاری شد. این نمایشگاه روز دوشنبه ( 29 خرداد) در حالی در پایتخت فرانسه آغاز به کار کرد که دو غول صنایع هوایی یعنی ایرباس اروپا و بوئینگ آمریکا، برای انعقاد قراردهای میلیادی رقابت سختی با یکدیگر دارند.

پس از یک دوره طلایی به دلیل افزایش تقاضای سفر و کاهش مصرف سوخت، این دو شرکت اخیرا با کاهش سفارش‌ روبرو بوده‌اند و نمایشگاه پاریس فرصت مناسبی برای عقد قراردادهای جدید است.

امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، برای افتتاح این نمایشگاه خود را با یک فروند هواپیمای ترابری نظامی ساخت شرکت ایرباس به فرودگاه پاری – لو بورژه در حومه شهر پاریس رساند.

 

جت جنگنده F-35



تاريخ : سه شنبه 30 خرداد 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

11.jpg

به تازگی فیلم جدیدی با همکاری ناسا منتشر شده که تصاویر خیره کننده ای از سیاره زحل را به نمایش می‌گذارد.

 به نقل از دیلی‌میل، فضاپیمای کاسینی حدود 13 سال است حول زحل مدارگردی می‌کند و تصاویر بی‌سابقه‌ای از این سیاره حلقه‌دار و بسیاری از قمرهای آن ارائه داده است.

به تازگی ویدیوی جدیدی از سیاره زحل منتشر شده  که در واقع، ترکیبی از کلیپ‌های چندین پرواز این سامانه است.

این فیلم نخست نماهایی از حلقه‌های زحل را به نمایش می‌گذارد و سپس تصاویری از قمرها و ابرهای این سیاره عظیم را نشان می‌دهد.

کاسینی بیش از یک دهه‌ است ماموریت مدارگردی حول زحل را به عهده دارد و در سال 2004 به این جرم کیهانی رسید. هم‌اکنون سوخت کاسینی در حال اتمام است و دانشمندان به دنبال پایان دادن به ماموریت آن با برخورد دادنش به سیاره زحل هستند.

این ویدیوی قابل توجه توسط "کریس آباس" و با همکاری ناسا تهیه شده و از داده‌های زیادی برای تولید آن استفاده شده‌اند که در طول سال‌ها ماموریت کاسینی جمع‌آوری شده‌اند.

مشاهدات اخیر این فضاپیمای رباتیک دیدگاه‌های نوینی درباره تعدادی از مشخصه‌های زحل ارائه داده و درک انسان از این سیاره و قمرهای آن را دستخوش انقلاب کرده است.

 
 

 



تاريخ : سه شنبه 30 خرداد 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

بالگرد ایرباس

بالگرد خودکار ساخت شرکت ایرباس نخستین پروازهای آزمایشی خود را از سر گذراند.

به نقل از گیزمگ، نسخه دموی سامانه خودکار VSR700 Optionally Piloted Vehicle(OPV) اخیرا آزمایش‌های پرواز خود را انجام داده و قرار است اولین پرواز نمونه اولیه و کامل این فناوری سال آینده انجام شود.

در پروازهای آزمایشی این بالگرد با موفقیت اوج گرفت، در هوا شناور ماند، مانورهای تثبت‌شده را اجرا کرد و در نهایت فرود آمد. یک خلبان برای اطمینان و امنیت بالگرد در کابین آن حضور داشت تا در صورت نقص عملکرد سیستم کنترل پرواز خودکار، وارد عمل شود.

بالگرد جدید با همکاری واحد بالگردسازی شرکت ایرباس به نام "بالگردهای ایرباس" (Airbus Helicopters) و شرکت هلیکوپتر گیمبال((Helicopteres Guimbal که هر دو در فرانسه هستند، در حال توسعه است. شرکتHelicopteres Guimbal  تولیدکننده بالگرد Cabri G2  حال حاضر است که بالگرد VSR700 هم در اصل بر  اساس این فناوری ساخته شده است.

سیستم VSR700  قادر به حمل محموله‌هایی تا وزن 250 کیلوگرم است و قادر خواهد بود بسته به کارکرد موردنیاز، حداقل 100 ساعت در هوا بماند.

این بالگرد در اصل قرار است به عنوان یک سامانه هوایی بدون سرنشین تاکتیکی در کشتی‌ها به کار برده شود.

فناوری مزبور مجهز به چندین حسگر نوری مختلف و رادار فرود/دریایی است و می‌تواند در انجام عملیات‌های نظامی در خشکی و اجرای ماموریت‌های تفتیش و شناسایی و  نظارت بر اطلاعات (ISTAR) هم به کار رود.



تاريخ : سه شنبه 30 خرداد 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

first-responder-app-1.jpg

محققان انجمن قلب اروپا (EHRA) موفق به توسعه اپلیکیشنی شدند که افراد عادی آموزش دیده در زمینه "احیا قلبی ریوی"( CPR) را فورا به محل بیمارانی که دچار ایست قلبی (cardiac arrest ) شده‌اند می‌رساند.

به نقل از گیزمگ، این اولین اپلیکیشنی است که افراد آموزش دیده در زمینه ( CPR) را به سمت افرادی که دچار ایست قلبی شده‌اند هدایت می‌کند.

هنگامی که کسی دچار ایست قلبی می‌شود شانس زنده ماندن او با هر دقیقه 10 درصد کاهش می‌یابد.

علاوه بر این، اگر فرد در این حالت باقی بماند پس از چهار دقیقه دچار آسیب مغزی خواهد شد.

به همین دلیل انجمن قلب اروپا (EHRA) اپلیکیشنی را توسعه داده است که با استفاده از آن می‌توان افراد عادی که در زمینه احیا قلبی ریوی آموزش دیده اند را پیدا کرد و آنها را به محل افرادی که دچار ایست قلبی شده‌اند هدایت کرد.

با توجه به آمار به دست آمده از (EHRA)، احیا قلبی ریوی (CPR) در حال حاضر توسط افراد مجرب و در حدود 30 تا 60 درصد در خارج از بیمارستان انجام می‌شود.

امید است که با استفاده از این اپلیکیشن کهFirst Responder App  نام دارد، این میزان 70 تا 90 درصد افزایش یابد.

افرادی که در زمینه (CPR)آموزش دیده اند، ابتدا از این برنامه برای ثبت تمایل خود برای کمک به اورژانس استفاده می کنند. سپس برنامه را بر روی گوشی خود نصب کرده و همیشه تلفن همراه خود را با خود به همراه دارند.

هنگامیکه فردی دچار ایست قلبی شود و اطرافیان وی با اورژانس تماس بگیرند، اپراتور فورا به یکی از این افراد آموزش دیده که نزدیکترین فاصله را با بیمار دارد اعلام خواهد کرد تا خود را به محل مورد نظر رسانده و عملیات احیا را آغاز کند.

این سیستم قبلا در شهر لوبک Lübeck ، آلمان مورد آزمایش قرار گرفته و یک کمپین در رسانه‌های اجتماعی در حدود 600 داوطلب آموزش دیده (CPR) را استخدام کرده است.

نکته جالب توجه این است که در 36 درصد از موارد گزارش شده از ایست قلبی، فرد آموزش دیده 3 دقیقه قبل از اورژانس خود را به بیمار رسانده است.



تاريخ : سه شنبه 30 خرداد 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

photo_2017-06-20_12-37-59.jpg

دانشمندان دانشگاه MIT به راه‌حلی رسیدند که می‌تواند برای تغذیه ابررایانه‌های صنعتی به جای الکتریسیته از نور استفاده نماید.

به نقل از پایگاه یونیورسیتی هرالد، امروزه یادگیری عمیق ماشینی تقریبا در هر صنعتی نقش مهمی ایفا می‌کند؛ سامانه‌های رایانه‌ای بر پایه شبکه‌های عصبی هوش مصنوعی که مانند مغز انسان عمل می‌کنند و می‌توانند محاسبات پیچیده را بسیار سریع‌تر از رایانه‌های معمولی انجام دهند.

یادگیری ژرف یا عمیق (Deep learning) به بیانی دیگر: (یادگیری ژرف ماشین، یادگیری ساختار ژرف یا یادگیری سلسله مراتبی) یک زیر شاخه از یادگیری ماشینی و بر مبنای مجموعه‌ای از الگوریتم‌ها است که در تلاش هستند مفاهیم انتزاعی سطح بالا در داده‌ها را مدل نمایند که این فرایند را با استفاده از یک گراف عمیق که دارای چندین لایه پردازشی متشکل از چندین لایه تبدیلات خطی و غیرخطی هستند، مدل می‌کنند. در حقیقت عبارت یادگیری عمیق، بررسی روش‌های تازه برای شبکه عصبی هوش مصنوعی است.

انجام محاسبات پیچیده با سرعت و قدرت بیشتر با تکیه کردن تنها بر الکتریسیته، ممکن نخواهد بود. به همین دلیل محققان "موسسه فناوری ماساچوست"((MIT استفاده از نور را به جای الکتریسیته راه‌حل مناسبی می‌دانند.

یک گروه تحقیقاتی از MIT یک نوع رایانه فوتونی ساخته است که برای انجام محاسبات عصبی پیچیده از نور به  عنوان منبع تغذیه استفاده می‌کند.

به گفته محققان این سامانه شبکه عصبی نور محور، بسیار سریع‌تر و موثرتر از رایانه‌های سنتی که با الکتریسیته کار می‌کنند عمل می‌کند.

محاسبات شبکه عصبی پیچیده و متمرکز هستند، زیرا نیازمند ضرب چندین و چند ماتریس هستند که این‌گونه محاسبات برای رایانه‌های سنتی که از بردهای CPU و GPU استفاده می‌کنند، بسیار سنگین است.

اصول پایه کار چیپ‌های فوتونی مشابه هم است. در اصل، یک چیپ فوتونی می‌تواند در صورت توازن، محاسبات ماتریسی را بدون صرف انرژی انجام دهد.

محققان جهت امواج نور را به گونه‌ای هدایت می‌کنند که با هم فعل و انفعال داشته باشند. این فعل و انفعالات الگوهای تداخلی تولید می‌کند که عملیات مورد نظر را به نتیجه می‌رساند.

به گفته گروه تحقیقاتی، چیپ‌های فوتونی در مقایسه با چیپ‌های الکترونیکی در عین اینکه از سرعت عمل بسیار بالاتری برخوردارند، کمتر از یک هزارم آنها انرژی صرف هر عملیات می‌کنند.

این پردازنده نانو فوتونی کاربردهای عملی فراوانی نظیر پردازش سریع‌تر سیگنال در انتقال داده، استفاده در سامانه‌های امنیتی، مراکز داده و حتی خودروهای خودران و پهپادها دارد.

البته این پردازنده نیاز به توسعه و تکامل بیشتری برای حصول بهترین عملکرد دارد.

این پژوهش در مجله "Nature Photonics" منتشر شده است.



تاريخ : سه شنبه 30 خرداد 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

photo_2017-06-19_14-41-49.jpg

آیا هشدار الون ماسک و استیون هاوکینگ راجع به تسلط قریب‌الوقوع هوش مصنوعی بر بشریت به حقیقت می‌پیوندد؟

 به نقل از یونیورسیتی هرالد، در حالی که هوش مصنوعی به دانشمندان کمک کرده است تا دنیا را به جای بهتری برای زندگی تبدیل کنند اما اخیرا تحقیقات نشان داده است که پیشرفته‌ترین نوع هوش مصنوعی در برخی موارد از دستورالعمل‌های برنامه‌ریزی شده پیروی نمی‌کند و تحت اختیار و تصمیم خود عمل می‌کند!

پیشرفته‌ترین هوش مصنوعی، "یادگیری عمیق" است.

یادگیری ژرف روشی است که دانشمندان با تزریق انواع مختلفی از داده‌ها ربات‌ها را برای تصمیم‌گیری، حل مسایل و مشکلات و دیگر کارها براساس این داده‌ها مهیا می‌سازند.

لازم به ذکر است که دانشمندان تنها وظیفه تزریق داده‌ها و آموزش ربات‌ها را برعهده دارند و ربات‌ها با توجه به انواع مختلف داده‌های تزریقی به طور مستقل تصمیم‌گیری می‌کنند.

یادگیری عمیق می‌تواند روش بسیار موثری باشد، چرا که برای مثال می‌تواند بیماری‌های مهلک را به موقع تشخیص داده یا با توجه به شرایط بازار تصمیمات پر سود میلیون دلاری بگیرد.

هوش مصنوعی از چنان پیشرفتی برخوردار شده است که حتی در حال حاضر در برخی موارد دانشمندان نمی‌دانند که هوش مصنوعی چگونه عمل می‌کند!

برای مثال در بیمارستان "ماونت سینای"( نیویورک یک الگوریتم هوش مصنوعی برای تشخیص بیماری مراجعین به کار گرفته شد و این برنامه بیماری همه مراجعین را به درستی تشخیص داد.

این برنامه حتی شیزوفرنی را نیز به درستی تشخیص داد. به گواه پزشکان تشخیص بیماری شیزوفرنی بسیار سخت و مشکل است.

جوئل دادلی سرپرست گروه تحقیقاتی بیمارستان "مونت سینای"(mount sinai) عنوان کرد که گروهش می‌تواند مدل‌های پیشرفته‌تری نیز بسازد، اما هیچ تصوری از اینکه چگونه کار می‌کند ندارند!

هوش مصنوعی به سرعت در حال رشد و پیشرفت است به طوری که قدرتمندترین و پیشرفته‌ترین ربات‌ها اکنون دیگر به دستوراتی که از انسان‌ها می‌گیرند وابسته نیستند و در عوض براساس اطلاعات تزریقی الگوریتم خاص خود را می‌سازند و طبق آن عمل می‌کنند.

در واقع به طور خلاصه، ربات‌ها خودشان را برنامه‌ریزی می‌کنند!

به همین دلایل این ترس جدی وجود دارد که اگر ربات‌ها دچار اشتباه شوند چه کسی پاسخگو خواهد بود و دانشمندان چگونه می‌توانند چیزی را که خودشان نمی‌دانند به چه صورت عمل می‌کند توضیح دهند؟



تاريخ : سه شنبه 30 خرداد 1396برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
صفحه قبل 1 ... 1517 1518 1519 1520 1521 ... 3356 صفحه بعد