کمپانی ایسر از نسل جدید لپتاپ هیبریدی خود در رویداد CES 2018 رونمایی کرد. ایسر در این رویداد نسخه جدید لپتاپ میانرده Spin 3 را با پردازنده نسل هشتم اینتل معرفی کرد. برخلاف نسل پیشین این محصول، نسخه جدید لپتاپ اسپین ۳ از صفحهنمایش ۱۴ اینچی Full HD برخوردار است و قیمت نهایی آن ۵۹۹ دلار خواهد بود.
نوتبوک جدید ایسر از اسپیکر استریو در جلوی دستگاه، باتری با شارژدهی ۱۲ ساعته و دکمهی خاموش و روشن در لبه دستگاه برخوردار است. از دیگر موارد موجود در این محصول میتوان به ۳ درگاه USB، پورت HDMI، پشتیبانی از کارت حافظه و هدست اشاره کرد. متأسفانه در لپتاپ میانرده اسپین 3 خبری از درگاه USB نوع C نخواهد بود.
سامسونگ یکی از بازیگران مهم و تعیینکننده در بازار تلویزیون و نمایشگر است و تصمیمات آن تأثیر مستقیمی روی بازار خواهد داشت. این غول کرهای از مدتها پیش استاندارد HDR10 را برای استفاده در محصولاتش برگزیده است و اکنون با قدرت از آن پشتیبانی میکند. دالبی ویژن از دیگر استانداردهای مهم در زمینه ارائهی تصاویر HDR است که اکنون توسط بسیاری از سازندگان تلویزیون مورد استفاده قرار میگیرد؛ اما سامسونگ در تلاش است که استاندارد +HDR10 را به گزینهی اصلی این صنعت مبدل سازد. جدایی از برتریهای هر یک از این استانداردها نسبت به دیگری، مسئلهی پشتیبانی و تأمین محتوا به چالشی جدی در این بخش تبدیل شده است.
پشتیبانی یک دستگاه از این استانداردها به تولید رنگهای بیشتر و امکان تنظیم فریم به فریم مشخصات تصویر منجر خواهد شد؛ نتیجهی این کار، ارائهی هایلایتهای زیبا، رنگهای زندهتر و سایههایی واضحتر است. تجهیز یک دستگاه به این تکنولوژی بدون محتوای انکودشدهی مخصوص آن بیمعنی است؛ از این رو پیوستن برادران وارنر به سامسونگ، فاکس و پاناسونیک در پشتیبانی از +HDR10 و تولید محتوای 4K برای این استاندارد بسیار تعیینکننده است.
هنوز اطلاعات کاملی از این همکاری جدید در دست نیست؛ با این حال سامسونگ و دیگر همپیمانان آن از علاقهی دیگر کمپانیها به استفاده از +HDR10 سخن میگویند. گرمای رقابت بین استانداردهای ارائهی تصویر به سود کاربران خواهد بود؛ زیرا چنین تلاشهایی سرانجام به غنی شدن محتوای HDR منجر خواهد شد. نظر شما در مورد تولید محتوای +HDR10 توسط برادران وارنر چیست؟
مدت زمان زیادی تا شروع رسمی نمایشگاه CES 2018 در شهر لاسوگاس باقی نمانده است و شرکتهای مختلف خود را برای معرفی محصولات جدید و دستاوردهایشان آماده میکنند. ایسوس بهعنوان یکی از شرکتکنندگان بزرگ این نمایشگاه، مانیتور اولد ۲۱.۶ اینچی خود را با رزولوشن 4K و پشتیبانی از استاندارد اچدیآر معرفی کرده است. این مانیتور به لطف وزن اندک خود، جابهجایی آسانی دارد.
مشخصات PQ22UC نشاندهندهی یک مانیتور بالارده است و بهجز ابعاد نمایشگر که شاید برای برخی کاربردها کوچک باشد، مشکل بزرگ دیگری در آن به چشم نمیخورد. بعد از سالها فرمانروایی السیدی در بازار مانیتور و تلویزیون، به نظر میرسد مهاجرت به سمت اولد بیش از پیش سرعت گرفته است. به ادعای ایسوس، استفاده از پنل اولد که از یک لایهی سبکوزن تشکیل میشود، به کاهش چشمگیر وزن دستگاه منجر شده است؛ این مانیتور وزنی تقریبا برابر با یک کیلوگرم دارد.
PQ22UC علاوه بر ارائهی رزولوشن 4K، نزدیک به ۹۹ درصد از طیف DCI-P3 را پوشش میدهد و از HDR10 نیز پشتیبانی میکند. ایسوس اطلاعاتی از بیشینهی روشنایی این مانیتور ارائه نکرده و به اعلام زمان پاسخگویی فوقالعادهی ۰.۰۱ میلیثانیهی آن اکتفا کرده است. ایسوس این مانیتور را گزینهی مناسبی برای ویرایش ویدئو و عکس میداند. علاقهمندان به مشاهدهی محتوای اچدیآر برای این کار نیازمند پنل السیدی FLAD یا اولد هستند؛ از این رو بسیاری از مانیتورهایی که این روزها در بازار با نام HDR به فروش میرسند، در حقیقت قادر به بازتولید محتوای HDR نیستند. کنتراست Native اعلامشده توسط ایسوس برای این مانیتور 1,000,000:1 است؛ مانیتورهای VA LCD کنتراستی بین 2000-4000:1 و نمونههای IPS LCD کنتراست کمتری از نمونههای VA دارند.
PQ22UC ProArt به استندی با قابلیت تعویض زاویه مجهز شده است که کاربر به راحتی قادر به جدا کردن آن خواهد بود. ایسوس همچنین درگاه USB نوع C و میکرو HDMI را نیز در این مانیتور قرار داده است. پنل استفادهشده در این مانیتور بالارده ساخت JOLED (هلدینگی با سرمایهگذاری مشترک سونی، ژاپن دیسپلی و پاناسونیک) است. JOLED امیدوار است که با تولید پنل اولد باکیفیت، حضوری جدی در بازار مانیتور حرفهای سایز متوسط داشته باشد. طبق ادعای ایسوس، این مانیتور ۱۰ بیتی بهصورت پیشفرض برای کاهش خطای نمایش رنگ (dE کمتر از ۲) کالیبره شده است.
مانیتور پرچمدار جدید ایسوس در بهار سال جاری میلادی وارد بازار خواهد شد؛ البته هنوز هیچگونه اطلاعاتی از قیمت این محصول اعلام نشده است. نظر شما در مورد این مانیتور جدید ایسوس چیست؟
طبق خبرهای منتشرشده از رویداد CES 2018، کمپانی ایسر نسخه بهروزشدهی کروم بوک ۱۱.۶ اینچی خود را از ماه مارس وارد بازار میکند. در نسخه ۲۰۱۸ این کروم بوک شاهد بهکارگیری ایسر از نسخه ۳.۱ درگاه USB نوع C و پردازنده اینتلسلرون هستیم.
گفتنی است ایسر در نسخه بازطراحیشده این محصول از هیچ فن خنککنندهای بهره نبرده که در نتیجه، شارژدهی این کرومبوک تا ۱۰ ساعت افزایش پیدا کرده است. از قابلیتهای دیگر این محصول به امکان شارژ از طریق درگاه USB نوع C، استفاده از دو درگاه USB 3، پشتیبانی از کارت حافظه، استاندارد وایفای 802.11ac و بلوتوث نسخه 4.2 میتوان اشاره کرد.
نسخه جدید کروم بوک ایسر از اسپیکر استریو، ۴ گیگابایت رم و وبکم بهره میبرد. همچنین این محصول در دو مدل با پردازندههای N3350 و N3450 اینتل سلرون و با حافظه داخلی ۱۶ و ۳۲ گیگابایتی eMMC عرضه خواهد شد. طبق خبرهای منتشرشده، یکی از این دو مدل به صفحهنمایش لمسی مجهز است. کروم بوک جدید ایسر وزنی معادل ۱ کیلوگرم دارد و قرار است در ماه مارس و قیمت ۲۴۹ دلار عرضه شود.
در گزارش جدید کانالیس، آمده است که سال ۲۰۱۸ برای رشد بلندگوهای هوشمند بسیار مهم خواهد بود. پیشبینی میشود این رشد در بازار جهانی، فروش این محصولات را به ۵۶.۳ میلیون دستگاه تا پایان سال خواهد رساند که در مقایسه با فروش ۳۰ میلیون در سال ۲۰۱۷، رشد قابل توجهی است.
کانالیس همچنین پیشبینی میکند که دو بلندگوی هوشمند آمازون اکو و گوگل هوم، به ترتیب رهبر بلندگوهای هوشمند باقی خواهند ماند. علاوه بر محصولات موجود، اپل هومپاد یکی دیگر از چندین محصول تازهوارد در بازار بلندگوهای هوشمند خواهد بود که به رشد آنها در سال جاری کمک میکند.
لوسیو چن، تحلیلگر کانالیس، میگوید:
۲۰۱۸ سالی تعیینکننده برای پذیرش بلندگوهای هوشمند خواهد بود. تقاضای بازار برای بلندگوهای هوشمند سریعتر از هر فناوری مصرفی دیگر که ما اخیرا با آنها مواجه شدهایم؛ از قبیل واقعیت افزوده، واقعیت مجازی و دیگر واقعیتهای پوشیدنی رشد کرده است. درحالیکه سال ۲۰۱۷ برای بلندگوهای هوشمند از لحاظ فروش سختافزاری بهویژه برای شرکتهای گوگل و آمازون سالی پردرآمد بوده است، بلندگوهای هوشمند در سال ۲۰۱۸ فراتر از فروش سختافزاری پیش خواهند رفت و با تلاشهای راهبردی در ایالاتمتحده و دیگر کشورها درآمد بیشتری کسب خواهند کرد.
البته راههای رسیدن به این هدف بیحدوحصر است؛ برای مثال میتوان از تبلیغات هوشمندانه، بستههای اشتراک محتوا، خدمات پرمیوم و راه حلهای سرمایهگذاری استفاده کرد. فناوری همچنان در حال تغییر و تحولهای بزرگ است و افزایش سرمایهگذاری از طرف چندین بازیگر مهم این صنعت، باعث رشد بیشتر در این عرصه خواهد شد.
بر اساس دادههای بهدستآمده از کشورهای مختلف، ایالاتمتحده بهعنوان یکی از مهمترین بازارها برای فروش بلندگوی هوشمند در سال ۲۰۱۸ باقی خواهد ماند و میزان فروش در این کشور به ۳۸.۴ میلیون دستگاه خواهد رسید و کشور چین با فروش ۴.۴ میلیون دستگاه در جایگاه دوم قرار خواهد گرفت. کانالیس همچنین با نگاهی به آینده پیشبینی میکند که ایالاتمتحده جایگاه برتر خود را در بازار جهانی بلندگوهای هوشمند تا سال ۲۰۲۰ حفظ کند.
کانالیس اعتقاد دارد پذیرش و افزایش فروش بلندگوهای هوشمند در مقیاس جهانی به دلیل ارتقاء و بهروزرسانی موفقیتآمیز در محصولات موجود و قابلیت تطبیقپذیری آنها با فناوری خانهی هوشمند است.
کانالیس میگوید:
فروشندگان شروع به ارتقاء موفق آخرین محصولات خود کردهاند و عنصر کلیدی در ایجاد این موفقیت، همکاری آنها با شرکتهای طراح ابزار خانههای هوشمند است. برای مثال، یکپارچگی الکسا آمازون با چندین خانهی هوشمند، مشارکت گوگل با نست و طراحی مبتکرانهی هومکیت اپل موجب تحریک خریداران بلندگوهای هوشمند و افزایش فروش آنها در سال ۲۰۱۸ خواهد شد.
اپل هومپاد اولین حضور کوپرتینوییها در بازار بلندگوی هوشمند است؛ این محصول به کاربران اجازه میدهد از دستورات صوتی برای کنترل دستگاههای هومکیت، پخش موسیقی اپل، سؤالات سیری و دیگر امکانات موجود در بلندگوهای هوشمند استفاده کنند. پیش از این قرار بود این دستگاه در ماه دسامبر ۲۰۱۷ عرضه شود؛ اما در ماه نوامبر اپل تصمیم گرفت که عرضهی این بلندگوها را تا اوایل سال ۲۰۱۸ به تأخیر بیاندازد. از آن زمان تاکنون هیچ اشارهای به زمان دقیق عرضهی این محصول نشده؛ اما معمولا منظور اپل از اوایل سال ۲۰۱۸، از ماه ژانویه تا آوریل است.
شرکت Plugable که در زمینهی تولید داک و لوازم جانبی فعالیت دارد، در آستانهی برگزاری نمایشگاه CES 2018، حافظهی اکسترنال NVMe SSD خود با رابط تاندربولت ۳ و ظرفیت ۴۸۰ گیگابایت را معرفی کرد. این حافظه با بهرهگیری از پهنای باند وسیع رابط تاندربولت ۳، نرخ خواندن و نوشتن فوقالعاده بالایی در قالب یک فُرمفکتور قابل حمل ارائه میدهد.
حافظهی اکسترنال جدید Plugable، بهجای اتکا به متدهای اتصال معمول که محدود به رابط SATA III هستند، با بهرهگیری از کنترلر NVMe و بدون نیاز به یک چیپست میانی، ارتباط مستقیم با کنترلر PCI3 را ممکن میکند. طبق ادعای شرکت سازنده، به لطف این تغییر، حافظهی اکسترنال جدید نسبت به نمونههای مشابهی که با رابط SATA III به پورت USB 3.1 Gen 2 متصل هستند، ۵ برابر سریعتر است.
حافظهی اکسترنال جدید Plugable به ترتیب قادر به ارائهی نرخ خواندن و نوشتن ترتیبی ۲۴۰۰ و ۱۲۰۰ مگابایت بر ثانیهاست؛ اما باید خاطرنشان کنیم که سرعت انتقال اطلاعات در شرایط واقعی به سیستم میزبان، میزان بار و مقدار درگیرشده از پهنای باند ۴۰ گیگابیت بر ثانیهای تاندربولت ۳ توسط سایر دستگاههای متصل بستگی دارد.
Plugable اعتقاد دارد که سرعت بالای انتقال اطلاعات برای آن دسته از افراد مناسب است که به دنبال «عملکردی بینقص» و «عملکرد حداکثری حافظه» هستند. از کاربردهای حافظهی جدید Plugable میتوان به ایجاد سریع بکاپ و ذخیرهسازی و دسترسی به فایلهای حجیم در پروژههای ویرایش فیلم اشاره کرد.
حافظهی جدید Plugable درون بدنهای آلومینیومی جای گرفته است و تنها از یک کابل تاندربولت ۳ برای تأمین انرژی و انتقال اطلاعات بهره میبرد. این دستگاه با کامپیوترهای مبتنی بر macOS و سیستمعامل ویندوز ۷ به بالا سازگار است. پیشبینی میشود که Plugable حافظهی اکسترنال جدید خود را از سهماههی نخست سال ۲۰۱۸ وارد بازار کند؛ اما در حال حاضر از قیمت این محصول اطلاعاتی در دست نیست.
تیم شیمی دانشگاه واترلو کانادا، دستاورد جدیدی برای موفقیت در فناوری باتری موتورسیکلت کسب کرده است. این تیم به رهبری پروفسور لیندا نزار، کشف کرد که با استفاده از یک نانوصفحه دیاکسید منگنز، عملکرد باتری لیتیوم-گوگرد بهطور چشمگیری افزایش مییابد. این فناوری میتواند محدوده رانندگی موتورسیکلت الکتریکی با باتری لیتیوم-یون با همان وزن را به سه برابر افزایش دهد.
سه برابر شدن محدوده رانندگی موتورسیکلتهای الکتریکی میتواند باعث پیشرفتی قابل ملاحظه این صنعت نوپا شود؛ چرا که با از بین بردن نگرانی اصلی با فناوری جدید، میزان خریداران بالقوه نیز افزایش مییابد. اگر بتوان عمر باتری را در نوع خود گسترش داد و هزینههای تولید انبوه را حفظ کرد، به احتمال زیاد پذیرش موتورسیکلتهای الکتریکی به میزان قابل توجهی بهبود خواهد یافت.
نزار که دارای کرسی استاد پژوهشی در زمینه مواد انرژی حالت جامد کانادا است، در این باره گفت:
این گام بزرگی به جلو است و باتری لیتیوم-گوگرد را یک گام به واقعیت نزدیکتر میکند.
این مطالعه نشان داد که سطح نانوصفحه دیاکسید منگنز اساسا کاتد گوگرد باتری لیتیم-گوگرد را به یک کاتد با کارایی بالا تبدیل میکند که میتواند بیش از ۲۰۰۰ بار شارژ شود. کاتد و آند، دو الکترود روی باتری هستند که توسط یک محلول الکترولیت جدا میشوند. گوگرد که یک ماده باتری بسیار فراوان، سبک و ارزان است، به لحاظ تاریخی بهعنوان ماده کاتدی کار نمیکند؛ زیرا به علت تخلیه باتری در محلول الکترولیت حل میشود.
پژوهشگران بسیار کمی درباره شیمی گوگرد تحقیق میکنند یا حتی آن را آموزش میدهند. این حیرتانگیز است که ما مجبور بودیم به ادبیات گذشته رجوع کنیم تا چیزهایی بدانیم که بتواند آینده ما را تغییر دهد.
تیم شیمی دانشگاه واترلو گزارش داد که تحقیقات قبلی نزار نشان میدهد اکسید تیتانیوم فلزی میتواند برای تثبیت گوگرد خوب کار کند؛ اما تحقیقات منتشرشده در این هفته نشان میدهد که نانوصفحات دیاکسید منگنز حتی بهتر از آن عمل میکنند. هدف اصلی این مقاله توضیح مکانیسم کارکرد باتری جدید است. واکنش شیمیایی که باعث تثبیت گوگرد میشود، شبیه فرایند شیمیایی است که در سال ۱۸۴۵ در دوران طلایی شیمی آلمان کشف شد.
اگر میخواهید به تماشای ویدئوهای آنلاین مثل نتفلیکس یا به بازی در یک محیط آنلاین بپردازید، به یک اتصال سریع و باثبات به اینترنت نیاز دارید. اتصال به اکثر سرورهایی که از یک کانکشن ضعیف و پر از لگ برخوردار هستند، موجب میشود که ارتباط شما قطع شود و نتیجهی مطلوب حاصل نشود؛ مثلا اگر با دانلود فایلهای حجیم از طریق اسکایپ یا با تماشای بدون وقفه در نتفلیکس مشکل دارید، ممکن است بخواهید که پایداری اتصال اینترنت خود را چک کنید. برای نظارت بر ثبات اتصال به اینترنت، احتیاج به بررسی پینگ (Ping) در طی یک مدت طولانی دارید.
به برنامهی دیگری برای نظارت بر ثبات اتصال به اینترنت نیاز ندارید. تمام چیزی که احتیاج دارید، خط فرمان (command prompt) و اجرای فرمان درست است.
چک کردن پایداری اتصال اینترنت
برای نظارت بر ثبات اتصال اینترنت احتیاجی به دسترسی مدیریت سیستم و اجرای آن از طریق run as administrator ندارید. کافی است خط فرمان خود را با فشردن کلیدهای پنجره (ویندوز) و R، سپس با وارد کردن «cmd.exe» باز کنید و دستور زیر را در آن بنویسید.
ping -t 8.8.8.8
سپس کلید اینتر (Enter) را بفشارید.
این دستور از سرور گوگل پینگ میگیرد. اگر میخواهید از سرورهای مختلفی که به آن متصل هستید، پینگ بگیرید، کافی است آدرس DNS آن را جایگزین 8.8.8.8 کنید، یعنی آدرس سروری که میخواهید به آن متصل شوید را به جای 8.8.8.8 وارد کنید.
هنگامی که اینتر را فشار میدهید، در فواصل منظم، سیستم شروع به گرفتن پینگ از سرور خواهد کرد. پیامهایی که ظاهر میشود، حاکی از آن است که با چه سرعتی قادر به دریافت پاسخ از سرور هستید. در این فرآیند، در هر ثانیه یک پاسخ تازه دریافت میکنید. برای همین اجازه بدهید که این فرآیند برای مدتزمان زیادی در حال اجرا باشد.
اگر سرور قابل دسترسی نباشد، پیغام «Request timed out» را در خط فرمان دریافت خواهید کرد و اگر اینترنت قطع شود، پیغام «General failure» را در خط فرمان مشاهده میکنید.
اگر هیچکدام از این پیامها را دریافت نمیکنید، به مقدار «Time» که در حال دریافت آن هستید، نگاه کنید؛ این مقدار به شما میگوید که با چه سرعتی در حال گرفتن پاسخ از سرور هستید. اگر اختلاف و تغییر این مقادیر زیاد است، یعنیاحتمالا اتصال شما یا خود سرور دچار مشکلاتی شده باشد.
برای اینکه متوجه شوید مشکل از سرور است یا اتصال شما، از DNS سرور گوگل پینگ بگیرید. بسیار بعید به نظر میرسد که سرور گوگل با مشکلی روبهرو شود؛ بنابراین هرگونه اختلاف قابل توجه در زمان پینگ، متوجه اشکال در اتصال خواهد بود.
کلیدهای Ctrl+C را برای متوقف کردن فرآیند گرفتن پینگ از سرور بفشارید. پس از این کار گزارش کوتاهی در پایان مشاهده میکنید. بررسی کنید که چقدر اختلاف بین حداکثر و حداقل در هر دور (Round trip times) وجود دارد. همچنین بررسی کنید که چه مقدار بسته (Packet) ازدسترفته دارید. در حالت ایده آل، مقدار ازدسترفته (Lost) باید صفر باشد.
پینگ در برابر سرعت اتصال اینترنت
ممکن است برخی از کاربران سؤال کنند که آیا سرعت اینترنت میتواند روی زمان پینگ اثر داشته باشد؟ احتمالا تعجب میکنید؛ ولی پاسخ این سؤال منفی است. سرعت اینترنت و پینگ دو مؤلفهی متفاوت هستند. سرعت دانلود، میزان سرعت گردش اطلاعات است؛ درحالیکه پینگ، مدتزمان پاسخ گرفتن است. مثلا، میتوانید سریعترین اتصال در جهان را داشته باشید اما زمان پاسخ پینگ به واسطه یک سرور ناپایدار پایین باشد که به این ترتیب، این اتصال بسیار سودمند و راضیکننده نخواهد بود. اگر از طریق VPN به اینترنت متصل هستید، ممکن است روی نرخ پینگ تأثیر داشته باشد. به همین خاطر برای دریافت نرخ پینگ بهتر، اطمینان حاصل کنید که به یک VPN سریع متصل هستید.
سال ۲۰۱۷ به پایان رسید و اکنون فرصت خوبی برای برای جمعبندی آن است. سرویس اشتراکگذاری عکس فلیکر (Flickr) نیز در همین راستا، در حال انتخاب و آنالیز عکسهای ارسالی در طول سال توسط میلیونها عکاس در سراسر جهان است. امروزه سرویسهای اشتراکگذاری عکس محبوبترین تصاویر سال را نمایان میسازند.
قطعا انتخاب و دیدن میلیونها عکس کار غیر ممکنی است؛ به همین خاطر عکسهای برتر از نظر معیارهای نظیر تعداد بازدید، لایک و مورد علاقه بودن انتخاب شدهاند. علاوه بر این، عکاسان تنها مجاز به قرار دادن یک عکس در لیست هستند.
عکاس محبوب امسال، ایونا پودلاسینسکا (Iwona Podlasinska) مادر دو پسر در کیلس لهستان است؛ عکس او (عکس شمارهی ۱) با عنوان «بگو خداحافظ»، محبوبترین عکس سال ۲۰۱۷ بود. پودلاسینسکا در عنوان مینویسد:
بخش بزرگی از عکسهای من تصادفی هستند؛ اما بعضی از آنها برنامهریزی شدهاند.
او میگوید برنامهریزی عکس با بچهها، متفاوت با مدلها است. آنها نمیتوانند احساس ساختگی داشته باشند و در هنگام گرفتن عکس، شما صورت و زبان بدن بچهها را دقیقا همانطور که آنها احساس میکنند، خواهید دید.
در اینجا مجموعه کامل ۱۵ عکس برتر فلیکر در سال ۲۰۱۷ قرار دارد که به ترتیب نزولی مشاهده خواهید کرد.
۱۵. وستراهورن ایسلند
عکاس: Ruff Etienne
۱۴. اوووووووووه اوه!
عکاس: Salah Baazizi
۱۳. روبرو شدن با سرما
عکاس: Max Gor
۱۲. بازتاب مونت سنت میشل در آب
عکاس: Loic Lagarde
۱۱. کهکشان راه شیری بر فراز سد هاروی در غرب استرالیا
عکاس: inefect69
۱۰. بزرگ و بزرگتر
عکاس: Chris Frank
۹. ***
عکاس: Elena Shumilova
۸. راه پلهای به بهشت
عکاس: Koen Jacobs
۷. سنجاب قرمز
عکاس: Gladys Klip
۶. آتش من
عکاس: Albert Dros
۵. سرانجام
عکاس: Nils Stefan Puschel
۴. لغزش دور
عکاس: Jerry Fryer
۳. شکوه نور
عکاس: Icemanphotos
۲. پیادهروی فیل در شب
عکاس: Wayne Pinkston
۱. بگو خداحافظ
عکاس: Iwona Podlasinska
در سال ۲۰۱۷ نیز کمپانیهایی مطرح نسل جدید گوشیهای هوشمند خود را راهی بازار کردند. اپل، گوگل، سامسونگ،الجی، هواوی و شیائومی در کنار شماری از کمپانیها نظیر اسنشال که برای اولین بار محصولی را راهی بازار کردند، سعی کردند تا با استفاده از نوآوریهایی در بازاری که اشباع شده، نظر کاربران را به خود جلب کنند. ما نیز در زومیت سعی کردیم تا همچون همیشه این آخرین و جدیدترین گوشیهای هوشمند پرچمدار را مورد بررسی قرار داده و حتی این پرچمداران را از جنبههای مختلف مقایسه کنیم تا شما کاربران عزیز در صورت تصمیم برای خرید بتوانید با دیدی روشن و آگاهی کامل از تواناییهای هر یک از این پرچمداران، گزینهی مطلوب خود را خریداری کنید.
اما در نهایت، هر یک از اعضای تحریریهی زومیت نیز همچون سایر ابعاد زندگی خود، برای انتخاب بهترین گجتها نیز معیارهای شخصی خود را دارند. در ادامه نظر هر یک از اعضای تحریریه را در رابطه با بهترین گوشی هوشمندی که در سال ۲۰۱۷ رونمایی و راهی بازار شده مورد پرسش قرار داده و نظر هر یک از دوستان خود را به تفکیک همراه با دلایل انتخاب در قالب یک مطلب جمع آوری کردهایم.
مسعود یوسف نژاد، وانپلاس 5T
امسال شاهد عرضهی چندین گوشی هوشمند عالی بودیم؛ به اعتقاد من مهمترین تغییر در بازار گوشیها بکارگیری نمایشگر بدون حاشیه و استفاده از نمایشگرهای بزرگتر در آنها بود. حتی اپل نیز در همین مسیر قرار گرفت و آیفون ۱۰ را با نمایشگر بدون حاشیه عرضه کرد. امسال گوشیهای زیادی عرضه شدند که نظر مثبت من را به خود جلب کردند اما از آنجایی که همچنان طرفدار گوشی با بدنهی فلزی هستم و از طرفی طول عمر باتری نیز برایم اهمیت بسیاری دارد انتخاب من از بین تمام گوشیهای خوب امسال، وان پلاس ۵ تی است.
کیان زرعکانی، سامسونگ گلکسی نوت ۸
سال ۲۰۱۷ مسلماً یکی از سالهای مهم برای گوشیهای هوشمند به حساب خواهد آمد. روی آوردن به ساخت گوشیهای کمحاشیه و امکان اتصال گوشیهای اندرویدی به نمایشگرهای بزرگ برای بهرهمندی از تجربهای دسکتاپمانند اندروید؛ همگی گواهی از تغییرات مثبت در سال ۲۰۱۷ هستند. هیچ موقع فکر نمیکردم که گوشیای از سامسونگ جزو لیست بهترینهای من قرار داشته باشد اما، بهلطف اتخاذ تصمیمات درست توسط مدیران سامسونگ، این شرکت توانست گوشیهای خوبی را امسال روانهی بازار کند؛ گوشیهایی که به ویژگیهای نوآورانه و کاربردی جدید مزین شده بودند. نمیشود اسم از گوشیهای برتر امسال آورد و آیفون ۱۰ با آن صفحهنمایش خیرهکننده و جذابش را نادیده گرفت اما، صرفنظر از بیحاشیه یا کمحاشیهشدن صفحهنمایش گوشیهای امسال، به نظرِ من گلکسی نوت ۸ بهترین گوشی امسال بوده. تکامل ظاهری این سری در کنار ویژگیهای هیجانانگیزی مانند دکس و پیشرفت قلم هوشمند این دستگاه، همگی دست به دست هم دادند تا امسال گلکسی نوت ۸ بتواند نظر من را برای خریدش جلب کند.
مهدی خانلری، آیفون ۱۰
از نظر من آیفون ۱۰ اپل رو میشه با کمی ارفاق بهترین گوشی سال ۲۰۱۷ دونست. دلیل انتخاب بنده طراحی متفاوت این محصول از lنظر صفحه نمایش هست. طراحی و کیفیت عالی صفحهنمایش در کنار طراحی زیبای آن، جز اون نوار مستطیلی باریک بالای نمایشگر، نقطهی قوت اصلی آیفون ۱۰ است. البته نباید از پردازندهی قدرتمند A11، کیفیت دوربین فوقالعاده و سیسمعامل دوستداشتنی iOS 11 چشمپوشی کرد.
امیرعباس کهربا، شیائومی می میکس ۲
به نظر من بهترین گوشی سال ۲۰۱۷ شیائومی میمیکس ۲ بود. در سالی که کم و بیش همهی پرچمدارها از اسنپدراگون ۸۳۵ و میزان مشابهی از رم استفاده کردند هر شرکتی برای متمایز شدن به سمت خاصی متمایل شد. برخی بر تمهیدات نرمافزاری تکیه کردند و برخی دیگر دوربین دوگانه را برا بازیهای تبلیغاتی خود دستاویز قرار دادند. در این بین، شیائومی به کمک طراح خود فیلیپ استارک حرکتی که خود آغاز کرده بود و رقبا حتی بزرگترین و خلاقترین شرکتها را به دنبالهروی از خود وا داشته بود را کاملتر کرد و یک گوشی قدرتمند و به غایت زیبا را عرضه کرد. وجه تمایز می میکس ۲ و دلیل برتری آن از نظر بنده طراحی نوآورانه در کنار سایر ویژگیهای پیشرفتهی آن است.
سید امیر علوی، وان پلاس ۵ تی
بدون شک انتخاب بهترین گوشی به نیازها و سلائق تک تک افراد بستگی خواهد داشت؛ چه بسا یک گوشی میانرده ممکن است برای یک شخص به عنوان بهترین گوشی قلمداد شود. لیکن در ردهی پرچمدارها، اگرچه گوشیهایی همچون گلکسی نوت ۸، آیفون ۱۰ و الجی وی ۳۰ از مشخصات فنی عالی و طراحی چشمنواز بهره میبرند، اما شخصا وانپلاس ۵تی را بهعنوان بهترین گوشی عرضه شده در سال ۲۰۱۷ قلمداد میکنم. آخرین پرچمدار وانپلاس نه تنها از نظر مشخصات فنی و امکانات در مقابل پرچمداران دیگر برندهای صاحب نام چیزی کم ندارد؛ بلکه در کنار این مشخصات از ظاهری زیبا و کیفیت ساخت عالی نیز بهره میبرد. اما برگ برندهی وانپلاس، همچون گذشته، قیمت رقابتی این محصول است؛ این شرکت چینی یک پرچمدار تمامعیار را با قیمتی به مراتب مناسبتر در اختیار کاربران قرار میدهد و همین اختلاف قیمت چند صد دلاری آن را از باقی گوشیهای همرده متفاوت میسازد.
مهدی زارع، آیفون ۱۰
به نظر من اپل بعد از چند سالی که در طراحی گوشیهای هوشمند پیشرفت قابل توجهی نداشت، یک محصول انقلابی به بازر عرضه کرد. آیفون ۱۰ میتواند شروع یک انقلاب مجدد مانند انقلاب حسگرهای اثر انگشت در گوشیهای هوشمند باشد. از طرفی، اپل طراحی گوشی با حاشیهی بسیار کم را در این محصول به بلوغی نسبی رساند و میتوان امیدوار بود که آیفون ۱۰، شروعکنندهی نسل جدیدی از محصولات این شرکت باشد.
محمدرضا اشتری، وان پلاس ۵ تی
نمایشگر ۶ اینچی آمولد ساخت سامسونگ و رزولوشن بالا، قیمت مقرون به صرفه در محدودهی ۲.۲ میلیون تومان برای نسخه مجهز به ۶ گیگابایت رم، وزن ۱۶۲ گرمی و بدنهی بسیار خوشساخت فلزی (چون هیچ علاقهای به بدنههای شیشهای مستعد جذب اثر انگشت و لکه ندارم)، تنها بخشی از مولفههای پرچمدار وانپلاس هستند که باعث شدند به نظر من لایقترین گزینه برای دریافت لقب بهترین گوشی سال باشد.
حمید ملکی، وان پلاس ۵ تی
وانپلاس ۵ تی همان چیزی است که از یک گوشی اندرویدی انتظار داریم؛ ساده، بیادعا و سریع صفاتی هستند که برای این پرچمدار ارزانقیمت به ذهن میرسد. نمایشگر، پردازنده، باتری، رابط کاربری و حس خاص بودن وانپلاس ۵ تی آن را به جذابترین گوشی اندرویدی امسال برای من تبدیل کرد.
احمد حدادزاده، وان پلاس ۵ تی
به نظر من بهترین گوشی هوشمند سال ۲۰۱۷، OnePlus 5T است. مهمترین جنبهی یک اسمارتفون برای من، عملکرد فوقالعاده روان و مدیریت رم بهینهی آن است که وانپلاس 5T در این زمینه حرفی برای گفتن باقی نمیگذارد. سایر قابلیتهای کلیدی این گوشی از قبیل: Dash Charge (سریعترین گوشی در سرعت شارژ)، Face Unlock بسیار سریع و ایمن، صفحهنمایش چشمنواز AMOLED (ساخت سامسونگ) با حاشیهی بسیار کم ، رابط کاربری بسیار ساده و نزدیک به اندروید خالص، پشتیبانی خوب این شرکت با انتشار به روزرسانیهای مداوم، وجود تعداد زیادی کاستوم رام و کرنل برای گوشیهای وانپلاس و بسیاری از قابلیتهای دیگر، OnePlus 5T را به گوشی بینظیری تبدیل میکند. باتوجه به نسبت قیمت این گوشی به امکانات فوقالعادهی آن، به نظرم وانپلاس 5T شایستهی لقب بهترین گوشی هوشمند ۲۰۱۷ است.
بابک قهرمانی، وان پلاس ۵ تی
بهترین گوشی سال ۲۰۱۷ از نظر من وان پلاس ۵ تی بود. در سالی که اپل از آیفون ۱۰ رونمایی کرد، در سالی که سامسونگ نوت ۸ را بعد از شکست عجیبوغریب مدل قبلیاش راهی بازارها کرد؛ یک شرکت چینی نهچندان معروف و نهچندان ثروتمند، بهدور از سیاهبازیهای متداول، بهدور از جولانهای تبلیغاتی و رسانهای شدید از نوعی که همهی خیابانها و گذرهای شهرهایمان را فراگرفته باشد و صد البته بهدور از بازیهای متنوع و گاهی خندهآوری که کورپوریشنهای صاحب رسانه و برند هر ساله با ایجاد یک سری تغییرات بدیهی و نامحسوس بر سر کاربران در میآورند، توانست یک گوشی خوب ارائه کند؛ یک گوشی خوب با دوربین مناسب و جک صوتی! و البته با بدنهی خوشساخت و باکیفیت، یک صفحهنمایش خوب، کارایی باتری مناسب و از همه مهمتر با عملکرد قوی از حیث سرعت اجرای برنامهها و ظرفیت حافظه در قیاس با سایر رقبا. از نظر من، سیستمعامل وان پلاس با شباهت زیاد خود به اندروید، خالص این گوشی را به کارامدترین و بهترین گوشی حال حاضر دنیا تبدیل میکند.
میلاد میرکانی، آیفون ۱۰ اپل
از دید من برترین گوشی هوشمندی که امسال به بازار عرضه شد، آیفون ۱۰ بود. اپل بعد از مدتها از طراحی کاملا جدید و متفاوتی استفاده کرد. طراحی جذاب و بدون حاشیه، سیستم جدید امنیتی فیس آیدی، پردازنده اختصاصی قدرتمند و دوربینهای ارتقایافته، نهتنها آیفون ۱۰ را به برترین آیفون تولید شده تا به امروز تبدیل کردهاند؛ بلکه موجب شدهاند تا این گوشی یک سر و گردن از باقی پرچمداران بازار نیز بالاتر قرار بگیرد.
حامی غفاری، الجی وی ۳۰
وی ۳۰ یه کامبک خیلی خوب از الجی بود که توانست دوباره تبحر بالای این شرکت را در تولی محصولاتی ایدهآل و کمنقص نشان بدهد.
سیامک احدی، الجی وی ۳۰
صنعت تلفنهای هوشمند به بلوغ رسیده و دیگر نباید در آن انتظار محصولاتی انقلابی را داشت. بنابراین حرف اول و آخر را در بازار امروز دو فاکتور میزنند: «برند» و «کیفیت»
برای شخص من مساله برند اهمیت پایینی دارد و زیبایی و کیفیت ساخت بسیار مهم است. از این رو انتخاب من گوشی V30 الجی است. یک گوشی زیبا، با کیفیت و بدنه فلزی که هم خوشدست است، هم نمایشگر خوبی دارد و هم دوربین آن عکسهای قابل قبولی میگیرد.
البته لازم است در بین برترین گوشیهای ۲۰۱۸ به گلکسی اس ۸، وان پلاس 5T و آیفون ۱۰ نیز اشاره کنم که آنها نیز گوشیهای باکیفیت و مناسبی هستند.
مهرداد عیسی لو، وان پلاس ۵ تی
در شرایطی که مهرههای تعیینکنندهی بازار گوشی هوشمند، همگی مسیری مشابه را در تولید پرچمداران گرانقیمت خود پی گرفتهاند و لباسی از جنس شیشه را برای محصولات خود تدارک دیده و بسیاری از آنها با اضافهکردن انبوهی از قابلیتهای سنگین و عموما غیرکاربردی، غولهای پرقدرت خود را دربند کشیدهاند، شرکتی کوچک و نوپا از چین، استراتژی کاملا وارونی را در پیش گرفته است، وانپلاس ۵تی، درون کالبدی فلزی و خوشساخت محبوس است که لک نمیگیرد، شکننده نیست و در دست گرفتن آن، لذت خاصی را بههمراه دارد. نرمافزار بهینه و سبک این گوشی نیز بههمراه سختافزار قدرتمند آن، تجربهای سریع، روان و بدون مکث را تضمین میکند. شاید تنها ضعف وانپلاس ۵تی، دوربین نهچندان کارآمد آن باشد؛ ضعفی که از دید برخی افراد، از جمله من، در بین انبوه ویژگیهای مثبت و مهمتر از همه، قیمت رقابتی این گوشی، گُم میشود.
محمد مقدم، هواوی میت ۱۰ پرو
میت 10 پرو، شاید کاملترین گوشی نباشد اما یکی از بهترینهای بازار است. نمایشگر اولد با نسبت ابعاد 18:9، پنل پشتی از جنس شیشه و دوربین دوگانه که بیرونزدگی ندارد و برخلاف رقبا، طراحی میت 10 پرو را تحتتأثیر قرار نداده است؛ باعث خواهد شد تا این گوشی به یکی از شایستهترین محصولات 2017 مبدل شود. هرچند، هواوی میتوانست رزولوشن نمایشگر را به QHD+ افزایش دهد تا جای هیچ حرف و حدیثی باقی نماند!
حسین خلیلی صفا، وان پلاس 5T
توجه زیاد به همراه کردن قابلیتهای جدید و اغلب غیرکاربردی در گوشیهای هوشمند در کنار تقلید برای عقب نماندن از ترند بازار باعث شده تا اغلب محصولات موجود در بازار جز در موارد جزئی، تفاوت آنچنانی با یکدیگر نداشته باشند. بدنهی منزجر کنندهی شیشهای، دوربینهایی با قابلیت ثبت تصاویر پرتره، پردازندههایی با ادعای پشتیبانی از یادگیری ماشین، سنسور تشخیص چهره، همه و همه باعث شده تا کمپانیها از عناصری نظیر حس زیبای در دست گرفتن گوشی غافل شوند. هرچند داشتن بدنهی فلزی در کنار یک رابط کاربری ساده ویژگیهای یک گوشی متعلق به چند سال قبل است، اما هنوز در دست گرفتن چنین محصولی به اندازهی دیدن بازیهای فوتبال پرستارهی ۲۰ سال قبل لذت بخش است. وان پلاس ۵ تی خود را گرفتار رقابت بی معنی و ظاهری سایر گوشیها نظیر پشتیبانی از شارژ بیسیم نکرده اما در عوض تکنولوژی دش شارژ را به همراه دارد که در کمترین زمان ممکن گوشی را شارژ میکند.
محمد حسین جعفری سرابی، سامسونگ گلکسی نوت ۸
سال ۲۰۱۷ محصولات بسیار خوبی در حوزهی موبایل به بازار عرضه شدند. اما برای بهترین بودن باید در تمامی جوانب بهترین عملکرد را داشت. شخصا عقیده دارم گلکسی نوت ۸ کاملترین محصولی است که تا کنون به بازار عرضه شده است. پرچمدار سامسونگ در تمامی بخشهای طراحی، کیفیت ساخت، نمایشگر، قدرت پردازشی، دوربین، قلم کاربردی و رابط کاربری به جرات اگر بهترین نباشد، بین دو محصول برتر قرار میگیرد. گلکسی نوت ۸ همان تعریف دنیای گوشیهای اندروید است؛ انبوهی از امکانات که نیاز هر کاربری را برطرف میکند.
.: Weblog Themes By Pichak :.